Ondernemer gezocht!

Ben jij de (student- ) ondernemer of entrepreneur & toekomstige zaakvoerder die TIME2PAY zoekt ?

  • (student-) ondernemer ( bereid minstens 1 jaar inkomen énkel op commissie ) met grote liefde & affinitieit voor KMO’s
  • netwerken – VOKA – events, Netwerk Ondernemen, UNIZO, commercieel strategisch & klantgericht, vlot in eerste contacten & geen schrik om op mensen af te stappen
  • (1ste of 2de ) masterstudent rechten of afstuderende jurist die graag in de diepte zaken uitspit

Bij TIME2PAY werken we niet met een klassieke functiebeschrijving maar met een verhaallijn.

Ik zoek zelfstandig & actief naar opportuniteiten & netwerken waarmee we goede relaties & strategische partnerships kunnen uitbouwen. Aansluitend combineer ik mogelijke oplossingen om klantenvragen te beheren en beter te laten verlopen. Bovendien beheer ik de verwachtingen van klanten en pas ik binnen de beperkingen de scope aan. Door mijn verbeteringen in het opstellen van een plan voor de lancering van nieuwe product- of dienst ontwikkelingen, vereenvoudig ik het werk van iedereen.

Ik rapporteer financiële resultaten en waarborg de consistentie en robuustheid van de aanpak. Ik tast daarvoor af op welke manier we de kwaliteitseisen in het uitwerken van het modelleren van en de documentatie van processen kunnen verfijnen. Daarnaast beantwoord ik vragen en bespreek ik de grenzen waaraan ik mij moet houden. Daardoor zorg ik dat strategische intelligentie netwerken geoptimaliseerd wordt.

Ik zet de middelen voor het uitwerken van een proceskader 'slimmer' in. Ik rapporteer over winstgevendheid en waarborg dat we een gemeenschappelijk begrip hebben rond de manier waarop we onze producten en diensten naar klanten brengen. Daarnaast werk ik samen met klanten en zorg ik voor een gedeeld begrip van de aanpak. Hierdoor kunnen we beter anticiperen op mogelijke storingen in de ontwikkeling van informatiebeheersystemen en -processen.
Ik denk met collega's na rond hoe we het hertekenen van bedrijfsprocessen beter kunnen regelen. Ik rapporteer aan aandeelhouders en neem de tijd om in te schatten hoe de uitvoering van het er aan verbonden werk concreet verloopt. Bovendien bewaak ik de balans tussen het korte termijn en het lange termijn plan voor klantrelaties. Uiteindelijk kan ik de ontwikkeling van lean processen gestructureerd opvolgen en realiseren.