Automatiseer je facturatie met Teamleader

Een efficiënte facturatie en consequente debiteurenopvolging gaan hand in hand met een gebruiksvriendelijke all in one softwaretool zoals Teamleader.

Certified Reseller TL TIME2PAY ZW

TIME2PAY wil zijn klanten, gepassioneerde en ambitieuze Belgische KMO's, op het gebied van facturatie, debiteurenbeheer en mogelijke incasso een totaaloplossing bieden op lange termijn.

We zijn dan ook op zoek gegaan naar het juiste softwarepakket om de administratie van onze klanten sneller en slimmer te laten verlopen. In Teamleader vonden we de juiste partner.

20170713_Unpaidinvoices_Inline2 (1)teamleadertime2pay
20170713_Unpaidinvoices_Inline2

Pascaline gebruikt het programma zelf al meer dan 6 jaar. Met haar ervaring als business-owner, juriste én opleidingsexpert is zij dan ook de geknipte persoon om jullie opstart met het programma vlekkeloos te laten verlopen. We doen dit aan de hand van gepersonaliseerd Teamleader advies op maat van uw business. Door een strategische implementatie van Teamleader met TIME2PAY in te plannen, haalt u van bij de start het maximale uit het programma.

U WIL WETEN WAT TIME2PAY CONCREET VOOR U KAN BETEKENEN?

Vertel ons waarmee we u van dienst kunnen zijn. Wat is uw specifieke vraag. Geef ons een seintje. We maken graag tijd voor een gesprek.

U WIL LIEVER PERSOONLIJK
KENNISMAKEN?

We nodigen u graag uit in onze kantoren in Gent in de Normaalschoolstraat 23. Of ik kom bij u langs op kantoor. Ook SKYPEN is geen probleem.