De voordelen van e-invoicing

Je facturatie moet je stipt opvolgen of je cash droogt op. En dan kom je in de problemen. Een gebruiksvriendelijke softwaretool is dan ook ‘the way to go‘.

Het juiste softwarepakket

TIME2PAY wil zijn klanten een totaaloplossing bieden voor facturatie, efficiënt debiteurenbeheer en mogelijke incasso. We zijn op zoek gegaan naar het juiste softwarepakket om de administratie van onze klanten sneller en slimmer te laten verlopen. Automatisch factureren doet klanten sneller betalen. In TEAMLEADER  en BILLIT vonden we de juiste partner. Bekijk het 1-minuut filmpje voor een snel overzicht.

 

 

Wat zijn de voordelen van deze software ?

 

  • Zelf gebruiken we de tool reeds meer dan 2 jaar. Je gelooft het niet, maar per week besparen we 8 a 16 uren administratieve opvolging. Straf ? Ja, maar er is meer ! Door TEAMLEADER hebben we ook onze omzet sterk zien stijgen. Hierover geven we misschien best geen cijfers of onze telefoon staat niet meer stil.

 

  • Met TEAMLEADER win je dus kostbare tijd. Je administratie wordt een pak eenvoudiger.  Minder stress dus. Daarbij komt dat je een betere klantenservice kan bieden én je omzet flink kan verhogen. Waarom je nog twijfelt om het pakket hier gedurende 14 dagen gratis uit te proberen, weten we niet. Maar goed, lees gerust verder want er zijn nog meer voordelen.

 

  • Het is een open systeem dat naadloos integreert met tal van andere software en boekhoudpakketten zoals Exact, Octopus. Welke integraties dit zijn, lees je  hier .

 

  • Het is een super gebruiksvriendelijk en intuïtief platform ( ja, zelfs voor de IT – analfabeten ! )

 

  • Bovendien is het een zeer wendbaar platform dat in de meest diverse sectoren kan gebruikt worden.

 

Hoe het precies werkt, wordt hier uitgelegd.

 

Maar … wat is nu de link met TIME2PAY ??????

 

Wel, TIME2PAY is gecertifieerd reseller van TEAMLEADER. Wij bieden u in het kader daarvan een resem extra services en diensten aan.

Hieronder lijsten we deze diensten even kort op :

Welke modules kiezen ?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek zoeken we samen uit welke modules best passen in je bedrijf/organisatie.

Opstart en implementatie

Ben je een échte IT – analfabeet ? No worries.  Dan helpen we je ook met de opstart en implementatie van TEAMLEADER. We gidsen je door de gratis support die Teamleader zelf aanbiedt en we hebben voor jou een lijst van technische partners die je bv. kunnen helpen om je Exceltabellen vlot in het systeem te krijgen.

Aanvullende custom made opleidingen voor jezelf en je medewerkers

Met 10 jaar ervaring in coaching en opleiden garanderen we de beste startersopleidingen bij het gebruik van Teamleader.

Debiteurenbeheer en/of facturatie voor een gezonde cashflow !

Heb je het even té druk of geen zin om zelf in een goede debiteurenopvolging te voorzien ? No problem ! Wij zorgen voor snelle en kordate facturatie en/of debiteurenadministratie met persoonlijke touch.

Wij zijn flexibel inzetbaar om het (tijdelijk) van je over te nemen. Ons betalingssysteem met uurpakketten leent zich hier perfect toe.

Voor jou niets dan voordelen :

Je kan je alleen focussen op je business en meer omzet maken : want dat doe jij het liefst ! Wij zorgen voor een positieve cash flow door strakke debiteurenopvolging : want dat doen wij het liefst.

Incasso of juridische procedure

Wat als het misgaat en een debiteur betaalt niet na de strikte inhouse opvolging ? Maak je geen zorgen ! We kennen die debiteur en we brengen de juiste personal touch in het aanmaningstraject .

Nog steeds geen reactie ? Ook de juridische incasso verloopt via ons. Met de juiste partners. Reageer zeer snel. Na 90 dagen is 25 procent van de openstaande facturen de facto niet meer te innen !

Juiste partners 

Je merkt het. TIME2PAY zet in op waardevolle en duurzame partnerships. Wat wij verstaan onder een juiste partner ? Voor ons zijn dit bedrijven met een visie op lange termijn, die sterk inzetten op innovatie en die zeer service- en klantgericht werken. Zoals wij.

TEAMLEADER nu gratis proberen ?