incasso
nieuwe stijl voor KMO’s met ambitie

LADY POWER
HIGH FIVE OP RESULTAAT

Wij van TIME2PAY zijn een 5-koppig hoofdzakelijk vrouwelijk juridisch team. Elk van ons kan de nodige credits voorleggen. Teamleader is Pascaline Louwagie (° 1983). Wij werken professioneel, zorgvuldig en efficiënt. We zijn digitaal update dankzij geautomatiseerde incassotrajecten, digitale uploads van vorderingen en een online platform 24/7 consulteerbaar via een persoonlijke login.

 

Praktijkervaring en inlevingsvermogen vinden wij belangrijk. Het juist inschatten van dossiers. Maar ook vriendelijkheid en directe communicatie. We adviseren u altijd in uw belang. Heeft een dossier geen potentieel dan zal u dat ook onmiddellijk weten. U wordt nooit nodeloos op kosten gejaagd. Wat u betaalt is een commissie op bedragen die effectief geïnd worden.

 

Voor elk dossier dokteren we de slimste strategie uit. Voor elke klant willen we scoren. Op basis van overleg. Wij vinden de middenweg tussen kordaat en menselijk. En daar lossen we 95% van al onze dossiers mee op. Dikwijls al op de dag van de aanmaning zelf. Zonder platte agressieve technieken. We behandelen mensen zoals we zelf willen behandeld worden : met respect.

 

Onze missie is snel het geld recupereren waar u recht op heeft zonder dat u een klant verliest. De last van uw schouders nemen. Dat is onze drive : ambitieuze KMO’s vooruit helpen. KMO’s zijn immers het hart van onze Europese en Belgische economie. KMO’s staan voor passie, ondernemerschap en volharding. Meestal bedrijven die van de eigenaar zelf zijn. Bedrijven die op een andere manier gerund worden dan niet-eigenaarsbedrijven. Het is met uw geld dat uw business draait. Dat maakt het des te pijnlijker als u niet krijgt waar u recht op heeft.

U als KMO vooruit helpen, daar hebben wij ons in gespecialiseerd. Door u financieel te ontzorgen. Op korte termijn door uw onbetaalde facturen te innen. Op de langere termijn door als u wenst 1 x per jaar langs te gaan voor strategisch advies. Samen bekijken we dan hoe uw intern debiteurenbeheer verder kan verbeterd worden. Streefdoel moet zijn: geen onbetaalde facturen.

 

Onze betrachting is echter ook om in helikopter view KMO’s efficiënt te ontzorgen. Niet alleen van financiële beslommeringen maar van alle complexe juridische materies die ondernemers alleen maar stress opleveren en afhouden van hun dierbare core business. We zijn juristen. We zijn een team van gedreven specialisten met veel praktijkervaring en een groot hart voor KMO’s. We kunnen dus zeer veel voor u betekenen.

 

And last but not least : wij zijn voor een inclusieve economie. Een economie die ervoor zorgt dat de wereld niet alleen beter wordt voor de happy few. Iedereen moet eerlijke kansen krijgen. Inclusiviteit behoort dan ook tot de DNA van ons businessmodel : 1 procent van onze omzet ( en in de toekomst
hopen wij dit verder op te drijven ) wordt doorgestort naar goede doelen die wij een warm hart toedragen : Bednet en Streetwise met hun mobiele schooltjes voor straatkinderen.

 

 

Time2pay is een incassobureau dat geautomatiseerde human touch
trajecten aanbiedt voor KMO’s met passie en ambitie.